Karlsson återvänder – skriver kontrakt på två år med Vimmerby

Centern Jakob Karlsson (-89) är klar för en permanent återkomst i Vimmerby Hockey. Han har i dag skrivit på ett avtal med moderklubben som sträcker sig över de två nästkommande åren.

Jakob Karlsson är klar för ytterligare en återkomst i Vimmerby Hockey.

Jakob Karlsson är klar för ytterligare en återkomst i Vimmerby Hockey.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2017-04-09 16:32

- En spetsvärvning för oss. Vi är också väldigt glada att Jakob väljer att skriva ett lite längre avtal och ser kapaciteten i vår framtidssatsning. Jakobs påskrift lägger också ännu mer tyngd i våra ambitioner för kommande säsong och de efterföljande, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt.

Jakob Karlsson kommer närmast från en kortare sejour i IK Oskarshamn. Han har dessförinnan spelat allsvenskt i Södertälje och IK Pantern, sedan han lämnande VH hösten 2014.

Nu är han tillbaka igen och blir den fjärde spelaren, och tillika egna produkten, som är klar för Vimmerby Hockey säsongen 17/18.
- Det känns fantastiskt kul att vara tillbaka i VH på riktigt igen. Jag tycker att klubben gjorde en strålande avslutning på säsongen och hoppas att jag kan bidra till att ta laget ett steg till, säger Jakob Karlsson i en kommentar.

Klara för Vimmerby Hockey 17/18:
Jakob Karlsson (ny från IK Oskarshamn), Pelle Ström (förlängning), Anton Carlsson (förlängning) och Jacob Isaksson (ny från HC Dalen).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!