Klart: Forwarden förlänger med Vimmerby

Vimmerby Hockey fortsätter att förlänga kontrakt. Under lördagen gjorde man klart med forwarden Max Popovic, som nu fortsätter i VH.

Max Popovic stannar i Vimmerby Hockey.

Max Popovic stannar i Vimmerby Hockey.

Foto: Michael Nordin

Ishockey2020-04-04 16:01

Den 21-årige forwarden Max Popovic kom till Vimmerby Hockey inför förra säsongen och gjorde tio poäng på sina totalt 35 matcher. Han hade skadeproblem under säsongen och tvingades stå över några matcher men visade mot slutet att han är nyttig för laget. Nu är han klar för ytterligare en säsong med VH. 
– Max har vuxit i sitt spel under säsongen. Det är alltid en inkörssträcka innan man klarar övergången från junior- till seniorspel. Under andra halvan av säsongen kom han bättre till i sitt spel, och trots en långvarig skada på slutet av säsongen kom han tillbaka och presterade sitt bästa spel när gällde som mest. Det finns en stor potential i Max och vi ser stora möjligheter i att den utvecklingskurvan fortsätter uppåt under kommande säsongen, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande från klubben. 

Popovic är den sjätte i raden att förlänga med VH. Pelle Ström, Linus Ljung, Anton Carlsson, Oscar Gustafsson och Pierre Gustavsson är de som förlängt sina kontrakt sedan tidigare. Poängkungen Roman Semjonovs har lämnat VH för Tingsryds AIF, samtidigt som Jonatan Augustsson och Oscar Walldén inte fått förlängt med Vimmerby. Tobias Fridh är en av spelarna som inte heller erbjudits ett nytt kontrakt med klubben.
– Vi kommer i dagsläget också avvakta med att erbjuda nytt kontrakt till Tobias Fridh, på grund av hans skadebild, skrev VH på sin Facebook-sida för drygt en vecka sedan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!