Klart: Jahr ny huvudtränare i VH

I dag blev det klart vem som tar över som ny huvudtränare för Vimmerby Hockey efter Magnus Jansson, som hastigt lämnade posten för någon vecka sedan på grund av personliga skäl.

Foto:

Ishockey2017-09-06 10:11

Vimmerby Hockey har gjort klart med en ersättare för Magnus Jansson. Tobias Jahr tar över uppdraget som head coach med omedelbar verkan. Jahr har varit temporär VH-coach den senaste veckan – men blir nu alltså en permanent lösning för resten av säsongen.

– Det känns roligt och inspirerande. Jag är ytterst tacksam till familj och jobb som låter mig göra detta. Jag är fullt taggad över uppgiften och känner killarnas stöd. Vi ligger lite efter i planeringen, och det kommer att krävas ett hårt jobb, en bra inställning och tålamod för att jobba ikapp detta. Under de matcher jag sett så har vi stundtals gjort mycket bra saker, dessa detaljer ska vi nu ta med oss och mixa ihop till en fin cocktail, säger Tobias Jahr.
Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt säger så här om lösningen.

– Det känns väldigt bra att ”Jarren” tar över. Det är den lösning vi jobbat för sedan Magnus meddelade sitt beslut. Nu hoppas vi att få lite arbetsro och ägna veckorna innan seriestarten att matcha och träna ihop den kapabla trupp vi har på bästa sätt, säger Daniel Stolt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!