Leksand publikförlorare: "Inte bra alls"

Leksand kan tvingas spela tre hemmamatcher inför tomma läktare innan publik tillåts i ett begränsat antal från och med den 1 oktober. –Det är inte optimalt, inte bra alls. Vi får se hur vi kan lösa den situationen på något sätt, säger Leksands vd och klubbdirektör Andreas Hedbom.

Leksand och forwardsprofilen Marek Hrivik kan tvingas spela tre hemmamatcher inför tomma läktare innan publik tillåts igen i begräsat antal. Arkivbild.

Leksand och forwardsprofilen Marek Hrivik kan tvingas spela tre hemmamatcher inför tomma läktare innan publik tillåts igen i begräsat antal. Arkivbild.

Foto: Andreas Hillergren/TT

Ishockey2020-08-21 13:06

Det populära Dalalaget är SHL:s stora förlorare med nuvarande spelprogram.

SHL ska enligt planerna starta den 19 september. Ligans vd Michael Marchal säger till TT att utgångspunkten är att starta då, men stänger inte dörren för att ett nytt besked kan komma efter ett ägarmöte på torsdag i nästa vecka.

Mellan den 19 september och 1 oktober ska tre fulla SHL-omgångar spelas, plus en utbruten match mellan Leksand och Örebro.

För Leksand borde en senare säsongsstart vara det optimala, men Andreas Hedbom vill först analysera fredagens regeringsbesked:

– Nu har det kommit ett inriktningsbesked och nu gäller det att sätta sig ned och analysera konsekvenserna om vi gör si eller så och sedan utifrån det fatta ett bra beslut som vi står bakom. Det är lite för tidigt att säga bu eller bä, utan det gäller att optimera det för allihop.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!