Levin stannar i VH: "Behövdes inga hårda förhandlingar"

Det har börjat rassla till ordentligt nu. Under onsdagen presenterades ännu en spelare i Vimmerby Hockey inför den historiska allsvenska säsongen 2024/2025. Eddie Levin är klar för en fortsättning. "Det behövdes inga hårda förhandlingar", säger Levin om sitt val.

Eddie Levin är klar för allsvenskt spel i moderklubben.

Eddie Levin är klar för allsvenskt spel i moderklubben.

Foto: Meijer Media

Ishockey2024-05-15 13:01

Forwarden som har Vimmerby Hockey som moderklubb kom tillbaka till Vimmerby inför säsongen 22/23 och har två fina säsonger bakom sig. Den senaste fick han dessutom vara med och spela upp sitt VH till hockeyallsvenskan. Den 24-årige forwarden har på 104 matcher i VH stått för 43 mål och 26 assist!

Nu är parterna överens om en förlängning av kontraktet vilket betyder att Eddie Levin stannar i Vimmerby Hockey kommande säsong!

– Pelle Johansson tog kontakt med mig tidigt och jag har fokuserat på att stanna i VH så det behövdes inga hårda förhandlingar, säger Levin.

Har du hunnit smälta vad ni har ställt till med?

– Jag har landat lite mer nu. För någon vecka sedan satte jag mig och kollade highlights från kvalseriematcherna och det var med ett brett leende på läpparna. Det här är något som jag kommer bära med mig hela livet. Jag är sjukt stolt och väldigt sugen på att nästa säsong ska dra igång.

Är det några matcher som du ser fram extra emot?

– Jag har ju varit i Oskarshamn så matcherna mot dem kommer bli sjukt roliga. Liksom alla andra länsderbyn.

Vad krävs för att du ska ta nästa steg på en högre nivå?

– Jag har haft två bra år i VH och känner att jag ska fortsätta våga göra de grejer som jag är bra på. Jag är redan igång och tränar på egen hand för att komma så bra förberedd som möjligt.

VH-truppen hittills

Robin Christoffersson, Elias Lindgren, Oskar Lindgren, William Alftberg, Johan Norberg, Isac Andersson, Eddie Levin. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!