Lindberg hjälte – avgjorde målgalen match

Väsby bjöd på en riktig skräll i Umeå.

Ishockey2021-02-19 21:35

Hockeyallsvenskans nästjumbo hämtade i kapp och vände flera gånger om för att slutligen vinna med 7–6 borta mot tabelltvåan Björklöven.

En av matchvinnarna: Tobias Lindberg.

25-åringen satte 2–3 och 4–4 i andra perioden och sedan avgjorde han den svängiga drabbningen efter 14.20 av tredje perioden.

Serieledaren Timrå fick 3–0 borta mot Vita Hästen, och det var mycket tack vare målvakten Jacob Johansson som höll femte nollan för säsongen.

Västervik hade två raka förluster och var utan något mål framåt – men nu lossnade det rejält.

Redan efter 1.15 satte Zach Budish 1–0 och till slut blev det en klar 3–0-seger hemma mot jumbon Kristianstad.

AIK fick poängtrenden – tolv raka matcher varav de fyra senaste har slutat med seger – bruten borta mot Almtuna. Uppsalalaget vann med 3–0.