Målfest när Calgary hemmavann

Calgary besegrade gästande Los Angeles med 6--5 natten mot tisdagen. Hemmalaget tog ledningen med 4–2 redan i första perioden.

Los Angeles Kings forward Adrian Kempe i kamp med Calgary Flames forward Adam Ruzicka när Calgary hemmavann i Alberta.

Ishockey2022-11-15 05:55

I andra periodens andra minut utökade Calgary ledningen genom svenske Elias Lindholm som också noterades för två assist.

I tredje perioden blev Calgary mållösa medan Los Angeles gjorde två mål. Svenske backen Adrian Kempe stod för det ena LA-målet i tredje perioden i den nittonde minuten vilket blev hans sjätte för säsongen.

Med bara tjugo sekunder kvar av matchen var Los Angeles Anze Kopitar nära att göra sitt andra mål i sista perioden men pucken stoppades av svenske Jacob Markström i målet som totalt räddade 24 skott på mål.

Calgarys Jonathan Huberdeau, som missat de tre senaste matcherna på grund av en överkroppsskada, var tillbaka och gjorde sitt 200:e mål i NHL, rapporterar nhl.com.