Målmaskinen Levin levererade – igen! "Kuggar i bra med varandra"

"Mål, mål, mål – mera mål och mål, det kommer det att bli". Slagdängan passar perfekt på Vimmerbys snajper, Eddie Levin. Fjärde träningsmatchen och mål igen! "Det funkar bra", säger han med ett smajl efter 3–0-triumfen mot Västervik.

Mål - igen. Eddie Levin har gjort mål i samtliga fyra matcher så här långt.

Mål - igen. Eddie Levin har gjort mål i samtliga fyra matcher så här långt.

Foto: Torbjörn Allvin

Ishockey2024-08-23 22:01

Ni känner till mönstret. Powerplay, Jakob Karlsson bakom motståndarkassen – och så kommer passningen blixtsnabbt till Eddie Levin som hittat rätt yta. Mål!

Och jodå, det hände igen. Nu mot Västervik. Det har varit samma visa även mot Kalmar och Tranås.

– Vi känner varandra så bra, vi tre (Anton Carlsson). Vi har ju spelat tillsammans ganska länge nu och ja, det är skönt när det stämmer för oss så pass bra. Sen har Lukas (Isaksson) och Broeng (Jesper) kommit in i det bra också i vårt powerplay. Broeng är rightare och det gör att det blir mer yta för oss andra.

Levins sena mål betydde 2–0 och punkterade definitivt derbyt. Kort senare kom även 3–0 i öppen kasse genom Anton Carlsson.

undefined
Jakob Karlsson assiterade till mål i ännu en match.

Målet mot VIK var Eddies sjätte totalt över de fyra träningsmatcherna. Ett makalöst facit alltså.

– Vi kuggar i bra med varandra och sen tränar vi ganska mycket på vissa detaljer. Och lite av min styrka har väl egentligen alltid varit att jag hittar rätt ytor framför kassen.

Ni har fyra raka vinster nu. Vad säger du om det?

– Det är alltid skönt att vinna, sen har väl insatserna varierat en del. Den här matchen är vi kanske inte supernöjda med ändå.

Antar att det är speciellt att vinna mot Västervik?

– Ja, haha. Vi har varit halvt lillebror ganska länge nu och det är såklart lite extra kul att vinna mot dem. Sen tycker jag att de var ganska bra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!