Missade ettan

Karlskrona HK blev en för svår nöt att knäcka för Västervik som får sätta sitt hopp till att de även slår Mörrum efter förlust med 1-3 (1-0, 0-2, 0-1). - Vi möter ett riktigt bra lag som gör oss dåliga i två perioder säger VIK-tränaren Tomas Lind och suckar djupt.

Deppigt i VIK. De mäktade inte med Karlskrona i den viktiga matchen på söndagen. Men klarar Karlskrona Mörrum lika bra på onsdag, går det ändå vägen för Västervik.

Ishockey2008-03-31 06:18

Ett imponerande hemmafacit för Västervik och ett Karlskrona som redan var klara för division ett. Oddsen var ganska bra för VIK inför matchen.
Motivation slår klass, heter det ju.
Det började bra för Västervik som inledde piggt och Joakim Rampeltin prickade stolpen efter bara två minuter.
Det var också hemmalaget som tog ledningen i powerplay genom Fredrik Bertilsson som var påpassligt framme och petade in en målvaktsretur i powerplay.
Efter målet var det ganska avvaktande spel ifrån de båda lagen och avslutningen av period ett var tämligen händelsefattig.