Modigs förlänger sitt kontrakt med Vimmerby

Det står nu klart att egna produkten Markus Modigs (-92) fortsätter i Vimmerby Hockey 17/18.

Foto:

Ishockey2017-04-28 13:00

Modigs hade en del skadebekymmer under säsongen, men i playoffspelet till Hockeyallsvenskan fick han vara hel och var då poängbäst i både Vimmerby Hockey (5+5) och i hela playoff, exklusive spelarna från Troja och och Kristianstad.

– Markus är en av våra starkaste offensiva krafter, och både vi och han vet att han har potential för ytterligare utveckling av sin kapacitet. Han brinner för det han håller på med, och för föreningen, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt.

För Markus Modigs blir det nu hans fjärde A-lagssäsong i Vimmerby Hockey. 
– Det känns bra. Det känns som att vi började bygga på något riktigt bra under föregående säsong, och det vill man vara med och bygga vidare på, och försöka ta nästa steg. Lagbygget känns spännande, och målet är att börja kommande säsong på samma sätt som vi avslutade den föregående, säger Markus Modigs. 

VH 17/18
Markus Modigs (förlängning), Fredrik Asplund (ny från Valdemarsvik) Robin Kokkonen (förlängning), Jesper Kokkonen (förlängning), Sebastian Åkesson (ny från Köping), Jakob Karlsson (ny från IK Oskarshamn), Pelle Ström (förlängning), Anton Carlsson (förlängning), Jacob Isaksson (ny från HC Dalen). 
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!