Mörrum-tränaren fåordig om stjärnan

Det mesta talar för Vimmerby Hockey inför onsdagens möte med Mörrum. VH har vunnit varje match mot laget från Blekinge den här säsongen och nu har de även tappat sin bästa spelare.

Marcus Paulsson kommer inte att spela mot VH. Han är utlånad till Växjö Lakers.

Marcus Paulsson kommer inte att spela mot VH. Han är utlånad till Växjö Lakers.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Ishockey2020-02-04 12:03

Under måndagen stod det klart att Mörrums poängkung och bäste spelare Marcus Paulsson kommer att spela i Växjö Lakers säsongen ut. Mörrums tränare, Peter Johansson, vill inte säga så mycket om tappet.
– Jag känner inget speciellt. Jag har egentligen ingenting att säga om det eftersom det inte är jag som har skött det. Det är som det är nu, säger han.

Enligt Mörrum GoIS hemsida kommer Paulsson ändå att finnas med mot VH. Han kommer att spela de två kommande matcherna med Mörrum innan han går på lån till Lakers. Där framgår det också att laget tappar Andreas Frisk och byter Erik Hansson mot Andreas Maier från Nyköping.

Mörrum har haft det ganska så tufft i vårserien och ligger femma inför onsdagens möte med serieledande Vimmerby Hockey. Det skiljer 14 poäng mellan lagen när sex matcher återstår att spela. 
– Vi är inte jättenöjda med hur det har gått. Det har varit stökigt med mycket folk som gått in och ut. Spelmässigt har vi också svajat för mycket och det har varit upp och ner hela tiden, säger Peter Johansson. 

Faktum är att Blekingelaget har förlorat varje gång man mött VH den här säsongen (4 matcher). VH är lite av ett "bogey team" för Peter Johanssons gäng.
– Nu har ju alla lag mötts så många gånger så man vet vad man ställs mot. Men Vimmerby har aldrig passat oss och vi har alltid haft det tufft mot dem, säger han och fortsätter:
– Vi måste verkligen börja vinna matcher nu. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!