Näst siste forwarden in i truppen

Juraj Bezuch. Där har du namnet på Vimmerby Hockeys senaste tillskott. Den 21-årige slovaken, med meriter från bland annat U18-landslaget, beskrivs som en snabbskrinnande och teknisk forward. - En mycket intressant spelare. Han står på tur att explodera poängmässigt, säger sportgruppens Daniel Stolt.

Ishockey2015-07-20 21:28


Den första träningsmatchen ligger mindre än en månad bort och Vimmerby Hockey fortsätter att rusta inför den kommande säsongen i den södra HockeyEttan.
I går gjorde man klart med den slovakiske forwarden Juraj Besuch. 21-åringen spelade förra säsongen med HK 36 Skalica i den slovakiska högstaligan och svarade där för 18 poäng (9+9) på 43 matcher.

"Mycket intressant"
- Han kanske inte har någon jätteimponerande statistik som senior, men det vi har sett och hört om honom ger oss känslan att han står på tur att explodera poängmässigt, säger Daniel Stolt i VH: sportgrupp.
- Det ska bli mycket intressant att följa Jurajs framfart. Vi har en god känsla kring den här värvningen, och vi ser Juraj som en spelare som kan bryta mönstret och stå för matchavgörande insatser, säger Stolt.

U18-landslaget
Under de fyra senaste säsongerna har Bezuch skaffat sig erfarenhet från ett flertal välrenomerade ligor, som de nordamerikanska juniorligorna WHL och OHL, den kontinentala juniorligan MHL med bas i Ryssland samt den slovakiska högstaligan Extraliga.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!