Nordh klar för Vimmerby Hockey

Här kommer nästa positiva besked angående Vimmerby Hockey. Jim Nordh är tillbaka i VH-dressen. - Det ska bli skoj, säger 23-åringen.

Jim Nordh är tillbaka i Vimmerby Hockey. Han kommer närmast från IK Oskarshamn.

Jim Nordh är tillbaka i Vimmerby Hockey. Han kommer närmast från IK Oskarshamn.

Foto:

Ishockey2011-05-25 06:19


Efter flertalet fina säsonger i moderklubben Vimmerby Hockey fick och tog Jim Nordh chansen i allsvenska IK Oskarshamn inför hösten 2009.
Två tuffa säsonger senare är Jim Nordh tillbaka i Vimmerby Hockey. Den gänglige och tekniske forwarden kommer att skriva på ett kontrakt över ett plus ett år.
- Det blir Vimmerby. Det känns bra tycker jag. Jag kan lyckas bättre där än i någon annan klubb. Det är kul att de gick upp i ettan.

Bra anfall
På 62 allsvenska matcher i IKO stod Nordh för totalt fem poäng. I år fick han ingen ärlig chans.
- Första året när jag kom var det hårt att gå in i försäsongen med så mycket träning, men man kommer in i det förr eller senare. Jag blev utlånad till Kungälv och där gick det rätt bra. I år gick det riktigt bra i vissa matcher, men det är svårt från en fjärdefemma och en roll som tacklare. Stundtals tycker jag att jag borde fått spela mer.
Nu blir det återigen VH, men inte samma VH som Nordh lämnade.
- Det ser bra ut. Anfallsspelet borde vara bra, vi har många offensiva forwards. Och intresset ökar nog ännu mer i ettan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!