Ny seger för Virserum

5-7 (1-1, 1-2, 3-4) blev resultatet när Eksjö och Virserum möttes i Storegårdshallen på fredagen.

Eksjö HC förlorade mot Virserums SGF

Ishockey2024-01-26 21:11

I och med detta har Virserum fem raka segrar i Hockeytrean södra D fortsättningsserie.

- Vi gör kanske inte vår spelmässigt bästa match men på grund av individuell skicklighet gör vi 7 mål vilket jag är nöjd med. Vi får vara ödmjuka inför kommande matcher. Jag vill ge extra beröm till Isak Grönlund som gör det riktigt bra och Jacob Axelsson i målet, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson.

Första perioden var jämn. Virserum inledde bäst och tog ledningen genom Martin Holmstrand efter 8.31, men Eksjö kvitterade genom Kristian Harrysson i slutet av perioden. Virserum var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-3.

Även i tredje perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med 3-4 och matchen med 7-5.

Simon Dahl gjorde tre mål för Virserum och ett assist, Erik Arvidsson hade tre assists och Adam Koponen stod för tre poäng, varav ett mål. Alexander Sanfridsson gjorde två mål och totalt tre poäng för Eksjö.

Efter fem matcher har Eksjö nu nio poäng och Virserum har 14 poäng.

Virserum tar sig an Wettern i nästa match hemma söndag 28 januari 16.00.