Ny skandal skakar VH

Skandalerna avlöser varandra i Vimmerby Hockey. Efter derbysegern mot Västervik för en vecka sedan ska tre av lagets spelare ha festat loss i Linköping. De ska enligt uppgifter ha kommit tillbaka till Vimmerby efter klockan fem på morgonen. - Är det som ryktet säger så är det väldigt olämpligt, säger Vimmerby Hockeys ordförande Ingemar "Ingo" Johansson.

VH:s ordförande Ingemar Johansson.

VH:s ordförande Ingemar Johansson.

Foto:

Ishockey2015-01-21 07:33


Vimmerby upplever på flera sätt en mardrömssäsong. Som om det inte vore nog att Jakob Karlsson, Jesper Eriksen, Calle Ackered och Alexander Holmberg har lämnat för allsvenskt spel. Ett fåtal av spelarna som är kvar i klubben verkar göra allt för att laget inte ska få en lugn stund.
Natten innan Allettanpremiären mot Tranås besökte två av spelarna en av stadens nattklubbar. De ska i och för sig inte ha druckit någon alkohol, men lämnade först runt klockan halv två på natten, drygt 14 timmar innan match. Deras uppförande sågades då av sportchefen Fredric Jaensson och spelarna stängdes av i fem dagar.

Viktig match väntade
Nu uppdagas en ny skandal i division ett-klubben.
Efter derbysegern mot Västervik förra onsdagen besökte fyra av klubbens spelare nattklubben Kharma. Där gick det dock lugnt till väga och spelarna lämnade efter en liten stund. Tre av de fyra ska sedan, enligt uppgifter till vår tidning, ha åkt till Linköping för att festa. En av de aktuella spelarna var avstängd så sent som för tre veckor sedan.
Först någon gång mellan klockan fem och sex på morgonen var de tillbaka i Vimmerby. Obekräftade uppgifter gör gällande att man då ska ha fört en del oväsen på Hotell Ronja, där många av lagets spelare bor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!