Öhman het på marknaden: ”Finns en hel del förslag att ta ställning till”

Efter att ha inlett säsongen i hemstaden Malmö och IK Pantern återvände Victor ”26” Öhman till Västerviks IK tidigt i höstas. Och gjorde braksuccé. 21 mål och 20 assist på 47 matcher har såklart gett eko, även utanför rikets gränser.

Flera klubbar, både svenska och utländska är på jakt efter VIK:s skyttekung Victor ”26” Öhman. Foto: Viktor Allvin

Flera klubbar, både svenska och utländska är på jakt efter VIK:s skyttekung Victor ”26” Öhman. Foto: Viktor Allvin

Foto:

Ishockey2017-03-28 06:00

– Nu när man har fått smälta det värsta och fått lite perspektiv på säsongen så känner jag en jäkla stolthet, säger Öhman.

Han, och laget, har kommit hem från en lagresa till Stockholm, och nu är det dags att sätta sig ner och fundera på var karriären ska fortsätta. För skåningens del är det ingen brist på anbud.
– Det är klart att med den säsongen jag gjorde så finns det en hel del förslag att ta ställning till, både från svenska klubbar och utomlands.

Vilka ligor är det som kan bli aktuella?
– Ingen liga som är sämre än allsvenskan, så mycket kan jag säga.

Men VIK är med i racet?
– Definitivt. Här vet jag att jag får stort förtroende och de vet vad de får av mig. Jag har en bra relation till staden och har trivts bra här under mina två säsonger.

Det har ryktats om att du är nära att skriva på nytt kontrakt med VIK.
– Nära och nära vet jag inte. Som sagt, jag kommer att sätta mig ner och fundera en extra vända med tanke på det som hände i höstas, och jag har träffat VIK och vi vet var vi har varandra, avslutar Öhman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!