Öhman presenterad av VIK

Det har varit känt länge - nu bekräftar klubben att poängspelaren Victor Öhman är kontrakterad för ytterligare en säsong. - Jag trivs så pass bra här att det inte fanns anledning för mig att byta, säger Victor Öhman.

Foto:

Ishockey2017-07-24 09:30

Skåningen går därmed in på sin tredje säsong i VIK-tröjan, han kom som bekant tillbaka till VIK i inledningen på fjolåret efter en sejour i Pantern som inte föll väl ut.

- Det är riktigt roligt att vi har förlängt med den spelskicklige offensive forwarden. Jag hoppas och tror att han kommer att fortsätta leverera i VIK-tröjan, kommenterar Tomas Lind i ett pressmeddelande.

Huvudpersonen själv menar att det sociala var av stor vikt när beslutet fattades.

- Att jag går in på min tredje säsong visar på att jag trivs med VIK och att VIK trivs med mig. Vi har en bra stomme i laget och vi har fått bygga upp någonting bra här, som det fortfarande finns utvecklingspotential i, säger Öhman.

- Trivs man bra utanför isen så brukar det gå bra på isen. Jag har grejer i mitt spel som jag vill utveckla och även om jag hade en bra säsong i fjol så tror och hoppas jag att jag kan ta ännu större ansvar och göra det bättre i år, avslutar Victor Öhman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!