Levin efter kanonmatchen: "Otroligt tungt"

Vimmerby Hockey var på väg mot en superviktig seger. Eddie Levin var på väg att bli något av en matchvinnare med sina fina passningar. Istället föll VH igen. "Det är otroligt tungt just nu. Värsta förlusten på länge", säger Eddie Levin.

Eddie Levin gjorde en stark insats för VH mot sitt gamla lag KRIF, men åkte på en tung förlust ändå till slut.

Eddie Levin gjorde en stark insats för VH mot sitt gamla lag KRIF, men åkte på en tung förlust ändå till slut.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2022-10-19 22:07

Det som hade kunnat bli en hellyckad kväll mot sin gamla lagkompisar i KRIF, slutade i enorm besvikelse för forwarden Eddie Levin. Han bjöd på flera fantastiskt fina passningar den här kvällen och låg bakom både 2–0 och 3–1 för VH. Och det som såg ut att bli en klockren och säker seger, förvandlades till en bitter förlust (3–4) i förlängningen. 

– Ja, vad ska jag säga...det känns väldigt jobbigt och frustrerande nu, säger Levin i omklädningsrummet en stund efter matchens slut. 

Det märks tydligt att förlusten har tagit hårt. Rejält hårt. 

– Vi ska kunna avgöra den här matchen i tredje. Vi har 3–1 och konstant press och ligger på för flera mål. Tyvärr är vi för ineffektiva och jag måste göra mål när jag spelar tillsammans med så skickliga medspelare, säger han med blicken riktad ner mot golvet. 

undefined
Eddie Levin, Vimmerby Hockey.

Med mindre än sju minuter kvar att spela reducerade Vincent Reimer till 3–2. Några minuter senare satte han också 3–3 efter ett omdiskuterat mål. 

– Jag tyckte nog att Kallinge borde fått utvisning i situationen innan. Det såg ut som att deras kille slog klubban ur händerna på Alftberg (William), men jag har inte pratat med honom själv än. 

Matchen gick till förlängning, där KRIF avgjorde. 

Hur går ni vidare efter det här?

– Ja..., det kommer att bli en tuff natt, men det är bara att gå vidare och ladda för nästa match. Det finns ingen tid för något annat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!