Petter Runesson förlänger med Vimmerby Hockey

Det står nu klart att poängbacken Petter Runesson (-93) spelar vidare med Vimmerby Hockey kommande säsong, vilken blir hans andra i klubben.

Ishockey2017-05-30 14:16

- Det ska bli skoj. Visst har det funnits alternativ att fundera över innan jag förlängde, men Vimmerby är ett bra ställe att spela på, jag hade en bra säsong där förra säsongen, och vi påbörjade något riktigt bra, som man gärna vill vara med och bygga vidare på, säger Petter Runesson. 

Han tror att det finns alla chanser att ta ytterligare ett steg kommande säsong. 
- Tittar man på truppen, så har vi fått behålla flera starka namn vilket jag tror är viktigt, och samtidigt fått in några nya spännande killar. Jag tror att det kan bli bra, säger Petter Runesson, som producerade 23 poäng (15+8) på 45 matcher i VH-tröjan 16/17 inklusive playoff. 

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt är nöjd att kunna presentera en förlängning på en av Hockeyettans skarpaste högerskyttar från offensiva blålinjen. 
- Helt klart är det en viktig förlängning för oss. Petter kom snabbt in i Vimmerby både sportsligt och socialt förra säsongen. Han var en av våra absoluta vapen i det offensiva spelet, och tillhör också spelarna som gärna går i täten för att tävla i varje moment, säger Daniel Stolt. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!