Premiärseger för VH

Vimmerby Hockey inledde träningsmatchandet med en seger. Bortamatchen mot Tranås i går kväll vanns med 5-4 efter straffar. - Skönt att det är igång och att få börja med att vinna. Det är bra för moralen, säger sportgruppens Daniel Stolt.

Ishockey2015-08-14 22:08


Precis som det ska vara i ett derby, så bjöd gårdagskvällens match på tätt spel och griniga spelare.
Och precis som det ska vara i säsongens första träningsmatch, så finns det oceaner av saker att förbättra.
- Det är ungefär som vanligt. Man sitter där innan matchen med höga förhoppningar, men efter fem minuter inser man att det är försäsong, skrattar Daniel Stolt.
- Det är mest skönt att det är igång. Bra också att få börja med en seger, även om den kom efter straffar. Det är bra för moralen och för fortsättningen att få vinna.

Nordh bäst
Spelmässigt ska man inte dra några som helst växlar efter de första 60 minuterna av match. Spelet i egen zon lämnade en hel del i övrigt att önska. Tajmingen är ju så klart långt ifrån den rätta så här en vecka in på säsongen och allt för ofta handlade det om att man spelade fast sig än att ta enkla lösningar.
Däremot fanns det en hel del individuella prestationer att glädjas åt. Jim Nordh var bäst på isen i sin centerroll. Han såg rapp ut och visade upp en bättre balans och stabilitet i närkampspelet än vad man sett tidigare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!