Revanschsuget VSGF behåller många

Virserums SGF är i full gång med att rusta upp inför kommande säsong. Femton spelare är klara och laget är nu ute på backjakt.

Virserums tränare Fredrik Pettersson har en god känsla inför kommande säsong där man får behålla många av spelarna.

Virserums tränare Fredrik Pettersson har en god känsla inför kommande säsong där man får behålla många av spelarna.

Foto: ossian

ISHOCKEY2018-06-05 17:12

Virserum tog sig till kvalserien upp till hockeytvåan, men sen tog det stopp. Nu laddar ett revanschsuget VSGF om för en ny säsong och är i full gång med att rusta en trupp. Sedan tidigare står det klart att Christoffer Velander, Daniel Appelqvist, Andreas Lundgren och Sebastian Hägerström skrivit på för ytterligare ett år. Den senaste spelaren att förlänga är Ricky Johansson. Ricky, som hade det jobbigt den gångna säsongen med en del skador, har opererat ena axeln och nu alltså bestämt sig för en fortsättning i klubben.

– Ricky hade otur och fick även en fotskada när vi gick in i kvalet. Nu har han sagt han ska steppa upp och ge det en riktig chans, säger Virserums tränare Fredrik Pettersson.

Det enda nyförvärvet Virserum landat hittills är målvakten Felix Carlberg som närmast kom från rivalen Åseda. Men det kan vara fler spelare på gång då laget är ute på backjakt.

– En rutinerad back står högt upp på önskelistan. Vi har lite krokar ute och det finns lite alternativ runt omkring som de jobbar på, säger Fredrik Pettersson.

VSGF har för tillfället femton spelare klara. Många har inte presenterats än men det rör sig om spelare som var i klubben förra säsongen.

– Det känns jättebra att vi får behålla många. Vi vill göra det bättre i år och det är lite revanschlust som lyser genom laget, menar Fredrik Pettersson.

I övrigt har Daniel Bertilsson bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan och Conny Svensson är längre inte med i ledarstaben.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!