Robert hittade spelglädjen i Vimmerby

Det handlar mycket om Virserums Racoons i Vimmerby Hockey just nu. Två spelare har gjort succé och nyligen blev det klart med ett samarbetsavtal på tre spelare mellan klubbarna. Det står också klart att backen Mattias Sandh är spelklar för VH inför söndagsmatchen hemma mot Diö.

Robert Sundberg, Virserum, tycker att hockeylivet leker i Vimmerby.

Robert Sundberg, Virserum, tycker att hockeylivet leker i Vimmerby.

Foto:

Ishockey2002-11-30 10:31

Efter en veckas uppehåll i division II-hockeyn drar spelet åter igång på söndag.
Överraskningslaget Vimmerby ställs mot 13:e-laget i tabellen som är Diö. Och gästerna har inget starkt bortafacit att visa upp precis. Två oavgjorda matcher som bäst och en målkvot på 18-32.
Det borde bli nya VH-poäng?
- Det gäller att inte underskatta motståndet. Det är små marginaler det handlar om mellan vinst och förlust.
Det säger unge forwarden från Virserum Robert Sundberg, 20 som övertygat stort fram till nu.
För övrigt har det fungerat förträffligt även för Tobias Johansson, 22. Också han från Virserum.
Och faktiskt tycks det handla en hel del om Virserum Racoons den här veckan. För i dagarna blev det klart att VH och Racoons gjort klart med ett samarbetsavtal. VH lånar ut tre namngivna J20-spelare fram till den sista januari. Spelarna är Per Lind, Mattias Nilsson och Christoffer Karlsson. Raccons har även gjort ett liknande avtal med IK Oskarshamn. Allt för att förstärka upp truppen i division III-spelet.
- Våra spelare ska fortfarande spela i J20-laget och sedan följa upp med matcher i Virserum. Ett bra tillfälle för killarna att få prova på A-lagsspel, säger VH:s hockeyordförande Ulf Meijer.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!