Så gick det i alla matcher i Playoff

Sju andra matcher spelades i Playoffen under tisdagen. Såhär gick det för dem:

IF Troja/Ljungby höll för favorittrycket och vann.

Ishockey2020-02-25 22:04

Det var en riktig hockeyfest i afton med sju matcher i Playoff 1. Skulle det bli några skrällar där några av de sämre rankade lagen skulle vinna mot de mer favorittippade motståndarna? Jo, vi kan konstatera följande att vi hade ett par sådana. Här kan ni se hur matcherna slutade.

Strömsbro IF - IF Troja/Ljungby 0-1

En målsnål match där resultatet från första perioden höll sig genom hela matchen. Troja  tog en skön seger. Hampus Olsson blev matchvinnare.

Kiruna AIF - Östersunds IK 3-2

Hemmapubliken i Kiruna fick jubla när Kiruna tog vann mot Östersunds IK. Efter 2-2 i tredjeperioden gjorde Kiruna mål redan efter elva sekunder på övertiden.

Nyköpings SK - Nybro Vikings IF 1-2

Vimmerbys seriemotståndare Nybro tog en skön och viktig seger på övertid borta mot Nyköping. Segerskytt blev Fabian Ilestedt som även gjorde det första målet för Nybro.

Tegs SK Hockey - Bodens HF 4-0

Tegs SK stod för kross när de besegrade Boden. Första målet kom i period ett och de andra målen kom i den tredje perioden.

Visby/Roma HK - Lindlövens IF 5-3

En på förhand jämn drabbning. Starkt gjort av Visby som på hemmaplan lyckades vinna efter underläge 0-2.

Piteå HC - Tranås AIF 2-3

Vimmerbys rival Tranås avgjorde på bortaplan mot Piteå. Segerskytt blev Mathias Karlsson.