Utöver Vimmerbys match mot Troja, så spelades ytterligare två matcher i Allettan. Och jodå. Dalen och Nybros fina form håller i sig.

HC Dalen tog en ny trepoängare.

Ishockey2021-02-03 21:32

NYBRO–SKÖVDE: 5–2

Kommentar: Skulle Skövde ta ytterligare en fin skalp och följa upp segern hemma mot Troja med att vinna mot Nybro? Nej. Gästerna hängde förvisso bra med och hade 1–1 efter en period och bara underläge med ett mål inför den sista. Där var serieledarna starkare. Nybro gick ifrån och vann till slut med 5–2 och de vet fortfarande inte hur det är att förlora i Allettan. Fem olika målskyttar i hemmalaget: Adam Persson, Matej Galbavy, Rasmus Wengdahl, Janne Väyrynen och Eero Savilahti.

DALEN–HUDDINGE: 6–3

Kommentar: Håll i er nu. Huddinge vann skottstatistiken i första perioden med 18–14. Ledning? Knappast. Dalen var supereffektivt och satte fyra strutar mot Huddinges noll! Redan där var matchen i princip körd för gästerna. Målglada Dalen gjorde ytterligare två mål i matchen, när de tog en ny trepoängare.