Skrällen: Backen återvänder till VH

Jacob Isaksson återvänder till Vimmerby Hockey. Backen presenteras på transferfönstrets sista dag och spelar med moderklubben under resten av säsongen. "En smidig lösning för oss", säger VH:s klubb- och sportchef Morgan Persson.

Jacob Isaksson är klar för spel med moderklubben Vimmerby Hockey.

Jacob Isaksson är klar för spel med moderklubben Vimmerby Hockey.

Foto: Arkiv

Ishockey2022-02-15 18:10

Vimmerby Hockey har gjort klart med egna produkten och backen Jacob "Jalle" Isaksson som nu återvänder till moderklubben, efter två säsongers spel i Åseda. Avtalet gäller säsongen ut.

– I en situation där vi har Helge Holmstrand borta för resten av säsongen, William Dageryd borta upp till tre veckor och Oskar Carlsson och Hugo Enock borta på obestämd tid måste vi agera. "Jalle" är fostrad i klubben, har stor erfarenhet av nivån sedan tidigare och är en stabil back. En smidig lösning för oss, säger VH:s klubb- och sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande från klubben.

Det står också klart att VH:s målvakt Robin Christoffersson dubbelskrivs i allsvenska klubben BIK Karlskoga men spelar kvar med Vimmerby under resten av säsongen.

HÄR kan ni läsa en längre intervju som Vimmerby Tidning gjorde med Jacob Isaksson, som då öppnade för en återkomst till VH.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!