SNART BRISERAR VIK-BOMBEN?

Snart briserar sannolikt den bomb som det i ett par dagar har viskats om skulle smälla närsomhelst. För enligt initierade källor till vår tidning har Västerviks IK nu gjort klart med fjolårets allsvenske skyttekung – amerikanen Mitch Wall. Ramarna i kontraktet gjordes klara i går och i dag är tanken att det ska signeras då Wahl, enligt uppgift, anländer till Västervik.

Mats Fröshaug och Victor Öhman får snart en ny lekkamrat på isen.

Mats Fröshaug och Victor Öhman får snart en ny lekkamrat på isen.

Foto: Viktor Allvin

Ishockey2016-11-15 09:22

Förra säsongen spelade Mitch Wahl i IK Oskarshamn och återvänder nu till Sverige efter en misslyckad sejour i finska Ilves.

Ny klubb blir alltså, enligt uppgifter till vår tidning, Västerviks IK.
HockeyAllsvenskans näst mest målglada lag kryddar med andra ord sin redan starka trupp med den hypervasse amerikanen, som dunkade in 27 pytsar på 50 matcher förra säsongen.

Häromdagen beskrevs Wahl som så gott som klar för Modo och enligt uppgift har även IK Oskarshamn jagat den vasse 26 åringen när det blev känt att han skulle lämna den finska högstaligan. Men det är alltså nykomlingen Västerviks IK som ska ha vunnit dragkampen.

Snacka om att spilla rejält med tändvätska på den brasa som ska tändas den 30 november då derbyt mellan IKO och VIK väntar. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!