Stenbacka till VH:s seriekollega

Han lämnade VImmerby Hockey under förra veckan med motiveringen att han behövde en nytändning i en annan klubb. Nu har David Stenbacka hittat ny klubbadress.

Foto:

Ishockey2017-09-11 21:15

Den gislavedsfostrade forwarden blir kvar i södra division ett-serien, då han kommit överens med VH:s seriekollega Hanhals. Kungsbackaklubbens sportchef, Björn Erlandsson, säger följande om sitt senaste tillskott:

– En spelare som vi haft ögonen på ett tag och som vi försökt få till klubben tidigare. Nu föll bitarna på plats både för David och för oss och det känns riktigt kul och spännande. Han har många verktyg i sitt spel och då framför allt i det offensiva spelet. En kille som dessutom vill mycket med sin hockey och där vi tillsammans ska se till att han fortsätter utvecklas och kan ta nästa steg.

Huvudpersonen själv uttalar sig också till klubbens hemsida:

– Jag har fått ett väldigt gott intryck av klubben och ledarna runt laget, Viktigt för mig har varit att komma till en klubb och ett lag där jag kan fortsätta utvecklas. Hanhals har presenterat ett upplägg och en plan där dessa förutsättningar verkligen finns. Nu är det upp till mig att ta till vara dessa möjligheter.

Kontraktet parterna emellan gäller över säsongen 2017/18.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!