Storförlust när Virserum föll mot Åseda i Prolympiahallen

Virserum hade en riktigt tung match hemma mot Åseda, och förlorade med hela 1-7 (0-4, 0-3, 1-0) i HockeyTrean södra D.

Virserums SGF förlorade mot Åseda IF

Ishockey2022-11-17 21:15

Åseda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Fritjof Glebe, Timi Liivalahti, Kristian Ederfors och Simon Dahl. Åseda stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-4 till 0-7. 14.20 in i tredje perioden slog Oskar Bak till framspelad av Elias Grönberg och Noel Klein och reducerade. Fler mål än så blev det inte för Virserum.

Simon Dahl gjorde två mål för Åseda och spelade dessutom fram till ett mål.

Virserum har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Åseda har fyra vinster och en förlust.

För Virserum gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Åseda är på tredje plats.

Söndag 20 november 17.00 spelar Virserum borta mot Skillingaryd.