Virserum hade en riktig målfest när man besegrade Rydaholm borta i Talavidshallen i HockeyTrean södra D.

Rydaholms SK förlorade mot Virserums SGF

Ishockey2022-10-23 18:24

Virserum vann med hela 13-0 (4-0, 5-0, 4-0).

Virserums tränare Wictor Holmberg kommenterade matchen:

- Tycker vi gör en stabil match i 60 minuter, vi gör väldigt mycket bra grejer och ger dem aldrig chansen att skapa nåt.

Virserum spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Tanner Hildebrandt, ett mål av Otto Svensson och ett mål av Daniel Öhlund. Det var bara början för Virserum. Även i andra perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med hela 0-5 och ställningen efter två perioder var 0-9.

Virserum fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-0. Målen i sista perioden gjordes av Noel Klein, Tanner Hildebrandt, Seth Ståhlgren Uebel och Oskar Bak.

Tanner Hildebrandt gjorde tre mål för Virserum och totalt fem poäng, Daniel Öhlund stod för fyra poäng, varav två mål, Oskar Bak gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Joel Stridell gjorde ett mål och spelade fram till två mål, Martin Holmstrand gjorde ett mål och totalt tre poäng, Jeremy Mcneil gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Szymon Bieniek hade tre assists.

Rydaholm har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Virserum har tre vinster och två förluster.

Rydaholm har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Virserum har åtta poäng.

Virserum tar sig an Valdemarsvik i nästa match borta torsdag 27 oktober 19.00.