Storseger för Virserum – uppe på tredje plats

Virserums SGF hade inga större problem med att besegra Valdermarsviks IF i torsdagens match (6–1).

Virserum vann mot Valdermarsvik i Hockeytrean.

Ishockey2021-11-05 17:00

Det slutade 6–1 till VSGF hemma i Prolympiahallen på torsdagkvällen. Joel Stridell gjorde det enda målet i den första perioden och satte hemmalaget i förarsätet.

I den andra perioden rasslade det till betydligt mer. Först utökade Olle Engqvist till 2–0, innan gästernas Carl Jakobsson reducerade. Elias Borgernäs och Elias Grönberg såg med varsitt mål till att VSGF ändå hade 4–1 inför den tredje och avslutande perioden.

Wesley Howerton och Dominik Brzek avslutade kvällen med ett mål var i mitten på den tredje, vilket innebar att Virserum vann med 6–1 och tog sig upp till tredje plats i sin division 3-serie.