Tipsen: Så går det för Vimmerby ikväll

Ikväll smäller det. Vimmerby Hockey mot Huddinge IK. Här kan ni läsa vad våra sportreportrar tror om matchen.

Ikväll möts Vimmerby Hockey och Huddinge IK.

Ikväll möts Vimmerby Hockey och Huddinge IK.

Foto: Torbjörn Allvin

Ishockey2020-03-03 17:49

Torbjörn Allvin:
5–1. Jag låg ganska bra till i mina tips i bortamatcherna mot Kallinge, där jag prickade rätt i fredagens drabbning. Nu sticker jag kanske ut hakan en aning och tror på en klar VH-seger. Men det får bli så. Känslan är att VH kommer med sylvasst självförtroende och kommer trycka tillbaka Huddinge. Vilka som gör målen? Mattias Wigley, Nils Rygaard, Niklas Salo, Linus Ljung och Oskar Carlsson. 

Haris Dreco:
Det här blir en riktigt tuff match för VH där jag tror att ett utvilat och hungrigt Huddinge maler på med sin vassa offensiv. VH kommer från tre intensiva matcher mot KRIF och många spelare har fått mycket istid. Mitt tips är Huddinge-seger med 4–2 där man gör det fjärde i öppen kasse mot slutet. Kristoff Kontos och Roman Semjonovs gör VH:s mål, tror jag. 

Michael Nordin:
Som de flesta förväntar jag mig en jämn match, där VH-målvakten Tomas Rydén har en nyckelroll mot de offensivt skickliga Huddinge-spelarna. Vem som vinner? Magkänslan säger Huddinge. Tipset är 2-3 efter förlängning. Men jag tror fortfarande att Vimmerby har en bra chans att gå vidare tack vare sitt starka bortaspel senare i veckan. Tittar vi på alla playoffmatcher som VH har spelat under Phil Horskys ledning är det just bortaspelet som har varit nyckeln till framgång.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!