Törngren i uppmärksammat slagsmål

Frödingekillen Christoffer Törngren har varit en av HV 71:s bästa spelare den här säsongen. I går hamnade dock Törngren i centrum av en helt annan anledning. Han och lagkamraten Adam Almquist började slåss i slutet av träningen.

Under gårdagens träning hamnade Christoffer Törngren i ett uppmärksammat slagsmål. Foto: TT

Under gårdagens träning hamnade Christoffer Törngren i ett uppmärksammat slagsmål. Foto: TT

Foto:

Ishockey2017-02-10 14:40

– Det var lite grinigt, det har varit långa pass och trötta spelare. Det tillhör lite, säger tränaren Johan Lindbom till Jnytt.

Tidningen var på plats i Kinnarps Arena och dokumenterade slagsmålet som bröt ut i samband med ett tre-mot-tre-spel. Ett flertal lagkamrater fick gå emellan och lugna ner Christoffer Törngren och Adam Almquist.

Enligt Johan Lindbom är det ovanligt med så heta dispyter.
– Klart att de ryker ihop ibland. Inte som där kanske, men det är någon som blir arg på någon under mer eller mindre varje träning, säger HV-tränaren till Jnytt.

I ett sms till Jönköpings-Posten kommenterar Christoffer Törngren händelsen:
– Det finns egentligen inget att kommentera. Sådant som händer ibland. Adam och jag släppte det direkt efter vi klev av isen, skriver forwarden till JP.se.

Efter 42 omgångar ligger HV 71 trea i SHL.

Vimmerby Hockey-fostrade Christoffer Törngren har gjort en mycket stark säsong så här långt. Utöver sina 17 poäng (5+12) ligger han trea i den interna plus/minus-ligan (+16). Bara Christoffer Persson och Lawrence Pilut är bättre.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!