Här är lagen som Virserum möter i Alltrean

Serieindelningen för Alltrean i hockey är klar. Virserum får möta fem nya lag i serien som inleds den 9 januari. "Det är en sjukt bra serie", konstaterar VSGF-tränaren Wictor Holmberg.

Virserums SGF får möta bland andra lokalkonkurrenten Åseda i Alltrean.

Virserums SGF får möta bland andra lokalkonkurrenten Åseda i Alltrean.

Foto: Torbjörn Allvin

Ishockey2021-12-23 16:53

Lagen i Alltrean B är: Virserums SGF, Åseda IF, HC Lidköping Red Roosters, IK Pantern, Skärblacka IF, Motala AIF HK, Halmstad Ravens HK, Helsingborgs HC.

En tuff serie. Det håller VSGF:s tränare Wictor Holmberg med om.

– Ja, den ser ju klart bättre ut än den andra Alltrean. Det är en sjukt bra serie, menar han. 

14 omgångar ska spelas och Virserum börjar borta mot Motala 9 januari och har Skärblacka i hemmapremiären 13 januari. Topp fem i serien går vidare till kval. 

Wictor Holmberg plockar ut två lag som sticker ut lite extra när han ser över motståndet. 

– Pantern och Helsingborg. Jag har tittat på dem och scoutat dem... De ser ruggigt bra ut. Det är också två lag som satsar och som har lite historia. Sen har jag sämre koll på Motala, men på pappret ser det ut som ett starkt lag. Detsamma gäller Lidköping, som vann sin grundserie. Åseda och Skärblacka har vi koll på. 

VSGF har haft en del problem under säsongen där man stundtals fått klara sig med en tunn trupp. Nu är förhoppningen att plocka in förstärkningar inför Alltrean. 

– Vi kikar på att bredda laget. Vi har haft mycket folk borta och känner att vi måste agera. Det går inte att chansa och hoppas att vi klarar oss i varje match i en så här tuff serie. Då går det inte att rulla på två eller tre femmor, utan då måste man ha fyra. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!