Tranås missar allettan - stort firande i lördags

I lördags firade Tranås AIF som kungar efter derbyvinsten mot Vimmerby. I går kväll var besvikelsen stor. De misslyckades med att ta sig till allettan. – Just nu finns det inget positivt med fortsättningsserien, säger Taif:s lagkapten Sebastian Ottosson till Tranås Tidning.

Charles Franzéns Tranås missar allettan.

Charles Franzéns Tranås missar allettan.

Foto: Viktor Allvin

Ishockey2016-12-15 07:00
Tänk vad fort det kan gå i hockeyn. Vimmerby förlorade den prestigeladdade derbymatchen mot Tranås som drog till med ett stort och härligt firande efter slutsignalen.

Efter gårdagens avslutningsomgång var det ombytta roller. Vimmerby vann mot Kristianstad och kvalificerade sig för allettan medan Tranås misslyckades med att slå Troja/Ljungby. 
Samtidigt vann Kallinge/Ronneby mot Helsingborg och petade ned Taif till sjätteplats i tabellen.
– Vi sa det där inne. Det är matcherna mot Nybro hemma, Hanhals borta och Dalen borta. Hade vi tagit poäng i någon av de matcherna så hade vi varit vidare, säger Ottosson till Tranås Tidning.

Nu väntar spel i fortsättningsserien mot lag som Hanhals, Halmstad och Tyringe.
– Om jag ska se något positivt i det här så är det att jag hellre spelar i den södra fortsättningsserien än någon av de andra. Det är mycket roligare lag i denna, de andra serierna har många tråkiga lag, säger Viktor Lennartsson till Tranås Tidning.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!