Virserum vann hemma mot Rydaholm i HockeyTrean södra E med 4-3 (0-1, 2-1, 2-1).

Virserum vann mot Rydaholms SK

Ishockey2024-10-13 18:32

Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Virserum avgjorde.

Gästande Rydaholm började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.43 slog Jakob Pettersson till på pass av Linus Vingren. Efter 16.26 i andra perioden slog Hampus Karlsson till, framspelad av Jonathan Johansson och kvitterade för Virserum.

Hampus Karlsson gjorde dessutom 2-1 efter 16.33 på pass av Simon Dahl. Målet var Hampus Karlssons femte i HockeyTrean södra E.

Rydaholms Linus Vingren gjorde 2-2 efter 18.18 på pass av Jesper Vingren.

Virserum startade tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 4-2-ledning genom mål av Erik Arvidsson och Jonathan Johansson. Rydaholm gjorde 3-4 genom Linus Vingren efter 16.57 men kom aldrig närmare.

Rydaholms Linus Vingren stod för tre poäng, varav två mål.

Virserum ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Rydaholm ligger på sjätte plats.

Nästa motstånd för Virserum är Hawks. Lagen möts söndag 20 oktober 17.00 i Smedjehov.