Tredje förlusten för säsongen för VSGF

Virserum lyckades inte studsa tillbaka från derbyförlusten mot Åseda. På torsdagen blev det ett nytt tapp efter 5–2 borta mot Rydaholm.

Virserum föll  mot Rydaholm borta.

Virserum föll mot Rydaholm borta.

Ishockey2021-10-21 21:29

Det blev en bra start för Virserum då Joel Stridell gav laget ledningen efter en dryg minut. Tio minuter senare hade Rydaholm vänt till 2–1 och i upptakten av andra perioden kom även 3–1. Mittperioden präglades annars av utvisningar där Virserums Shuan Lymer bland annat drog på sig ett matchstraff.

Virserum kröp sedan närmare knappa sju minuter från slutet då Jeremy Mcneil reducerade till 3–2. Slutforceringen uteblev dock och istället var det Rydaholm som gick ifrån med två mål på slutet och vann med 5–2.

Det var Virserums tredje förlust på sex matcher i serien där de halkat ned på femte plats.