UPPGIFTER: Vimmerby Hockeys seriekollega drar sig ur serien

Enligt obekrÀftade kÀllor ska styrelsen för Vimmerby Hockeys kollega i den södra HockeyEttan, Varberg Vipers, i gÄr kvÀll ha haft ett informationsmöte med lagets spelare och dÀr meddelat att man kommer dra sig ur serien.

Foto:

Ishockey2016-08-26 08:34

Enligt föreningens kassör, Göran Jarhult, har inte nÄgot formellt beslut om detta tagits, dÀremot Àr situationen för hÄrt skuldtyngda Varberg HK krisartad.

– Jag var sjĂ€lv inte nĂ€rvarande pĂ„ mötet, men syftet med det var att fĂ„ ner spelarlönerna rejĂ€lt, sĂ€ger han i en första kort kommentar till vĂ„r tidning.

Och om spelarna inte gÄr med pÄ kraftiga sÀnkningar sÄ kommer ni tvingas kasta in handduken redan innan serien drar igÄng?

– Ja, sĂ„ Ă€r det nog, sĂ€ger han.

Göran Jarhult berÀttar ocksÄ att samtliga Varbergs spelare Àr lösta frÄn sina kontrakt och fria att lÀmna klubben.

UPPDATERING kl 11:30:

Under fredagsförmiddagen meddelade lagets trÀnare, före detta storspelaren Jonas Johnson, att han avgÄr med omedelbar verkat.

Till Hallands Nyheter sÀger han:

– Jag har inget förtroende för styrelsen. Det har varit mycket under en lĂ€ngre tid. Först fĂ„r vi positiva signaler och man tar dit spelare, sen kommer plötsligt ett sĂ„dant hĂ€r besked. Det funkar inte för min del, sĂ€ger Johnson.

AngÄende den kraftigt sÀnkta ersÀttningen som styrelsen för Varberg Vipers förslog vid ett möte med spelarna i gÄr kvÀll sÀger forwarden Robin Wengdahl:

– Vi kommer mer eller mindre inte fĂ„ nĂ„gon ersĂ€ttning alls, sĂ€ger forwarden Robin Wengdahl.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!