Vass brödraduo vänder hemåt

Division tre-laget Virserums SGF fyller på truppen. Nu är det klart att bröderna Andreas och Richard Lundgren lämnar Åseda och vänder hem till moderklubben. - Det ser väldigt positivt ut i VSGF. Därför kände jag att det lockade att återvända, säger division ett-meriterade Andreas.

Ishockey2015-07-16 23:33


Förra säsongen blev Virserums SGF ohjälpligt sist i division tre-hockeyn. Igen. Dock lyckades man ta sina första poäng på evigheter då Rydaholm besegrades efter förlängning i mitten av november. Men till kommande säsong känns det som att man håller på att skaffa sig förutsättningar för något mycket bättre. Sedan tidigare har man bland annat gjort klart med egna produkten Ricky Johansson (senast i IK Oskarshamns J20) och comebackande Sebastian Hägerström. Därutöver har flera spelare från fjolårets trupp förlängt.
Nu är det dessutom klart att brödraduon Lundgren, Andreas och Richard, vänder hemåt. Två starka tillskott för VSGF.

Nyckelspelare
24-årige Andreas Lundgren lämnade VSGF efter säsongen 2009/2010 för spel med dåvarande division två-laget Vimmerby Hockey. Han var med och tog laget upp i division ett, spelade en halv säsong i ettan men blev sedan utlånad till Åseda. Där har han blivit kvar tills nu. Den gångna säsongen gjorde den skridskostarke och tekniske forwarden 25 poäng (11+14) på 25 matcher och kommer självklart bli en nyckelspelare i Virserum.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!