Västervik fick AIK på fall igen

AIK fick ingen revansch på Västervik, som vann det hockeyallsvenska mötet efter straffläggning med 3–2Lagen möttes i premiären, med Västervik som vinnare.

Västervik, och Oscar Drugge, fick AIK på fall. Arkivbild.

Ishockey2020-11-02 21:50

AIK fick ingen revansch på Västervik, som vann det hockeyallsvenska mötet efter straffläggning med 3–2

Lagen möttes i premiären, med Västervik som vinnare. Och det var Västervik som inledde hemmamatchen bäst på måndagskvällen med mål i första perioden av Joakim Hagelin. AIK kom tillbaka i den svängiga matchen och gjorde två mål i den andra perioden, Fabian Zetterlund i powerplay och Anton Karlsson tre minuter senare.

Hemmalaget kom tillbaka i sista perioden och kvitterade genom Gerry Fitzgerald med en man mer på plan.

Då förlängningen blev mållös avgjordes matchen på straffar. Oscar Drugge var den ende som satte sin straff.

AIK är kvar på elfte plats, Västervik är ny trea i den haltande tabellen.