Veckans Hockeyfemma

Dags för en ny Hockeyfemma och efter en framgångsrik vecka för våra lag i HockeyEttan vimlar det återigen av heta kandidater.

Ishockey2015-10-27 06:41

Säsongsbästa av Västervik när laget direkt studsade tillbaka efter derbyförlusten mot Vimmerby och slog seriefavoriten Troja/Ljungby med 5-2. Nu är VIK i serieledning. Vimmerbys gångna vecka i HockeyEttan resulterade i seger mot Helsingborg och en stark bortapoäng mot Troja/Ljungby i lördags. Efter segern i första omgången har Virserum nu fem raka förluster i Hockeytrean. I helgen föll man hemma mot Lenhovda med 5-3.

MÅLVAKT:? Linus Lundin, Vimmerby Hockey
Det kanske börjar bli tjatigt med Linus Lundin på den här positionen, men det går inte att blunda för 21-åringen som glänser match efter match.

BACKAR:? Eric Backman, Västerviks IK
Den SSK-fostrade solide backen gör sin tredje framgångsrika säsong i VIK. Mycket bra mot Troja, där hans tuffa spelstil firade stora triumfer.

? Filip Bergmark, Vimmerby Hockey
Den unge backen från Örebro imponerar med ett moget spel. Inte ett misstag senast och så har det sett ut i stort sett hela säsongen.

CENTER:? Pierre Gustavsson, Västerviks IK
Varje tränares dröm. Sliter kopiöst och sprider energi. Men framför allt är han en sjuhelsikes vass hockeyspelare. Bäst i Västervik i onsdags.

YTTERFORWARDS:? Henrik Olsén, Vimmerby Hockey
Assisterade till Vimmerbys båda mål när laget krigade till sig en pinne i Ljungby. Har kommit tillbaka från sin skada sensationellt snabbt - och starkt.

? Simon Mitman, Västerviks IK
Het i båda ändarna av rinken mot Troja. Både målskytt och defensiv klippa, då han täcke skott som aldrig förr. Simon Mitman har lyft de senaste matcherna.

(Vi ber om ursäkt för att Linus Lundin föll bort från grafiken i papperstidningen.)

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!