Velander och Dahl bakom vändningen

Simon Dahl är glödhet och leder division 3:s poängliga. Borta mot Nybro Flames låg han bakom vändningen och gjorde tre poäng. – Vi visste att vi fick en poängkille när vi värvade honom, säger tränaren Fredrik Pettersson.

Foto:

Ishockey2016-11-11 09:30

Inför gårdagens match var Nybro Flames det enda lag som plockat poäng av serieledande Virserum (3-2-seger efter förlängning).
I går stal de poäng igen.
Men denna gång vann Virserum.

Division 3:s poängstarkaste spelare, Simon Dahl, kvitterade till 2–2 med tre minuter kvar av ordinarie tid och i förlängningen spelade han fram Christoffer Velander till segermålet. Velander gjorde också Virserums reducering till 1–2 i period två.  
– Dahl och Vetlander har hittat varandra bra och är ett vasst ytterforwardspar. De blir bättre för varje dag de träffas, säger Fredrik Pettersson.

Din kommentar till er prestation?
– I dag var det inte bra, då är det extra skönt att vända. Det vi presterade i första och andra perioden var bland det sämsta vi presterat i år. Vi visar ändå god moral, säger Pettersson.  
Virserum hade sina toppar i Dahl, Velander, Jim Nordh, Anton Proos och målvakten Robert Davidsson, som räddade laget i period ett och två.


Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!