VH-fansen får hjälp av bowlingstjärnan

Bowlingstjärnan Jesper Svensson stöttar VH-fansen med 10 000 kronor till fredagens resa till Hudiksvall. Det skriver Dagens Vimmerby.

Jesper Svensson.

Jesper Svensson.

Foto: PBA

Ishockey2020-03-11 10:14

Efter tisdagens imponerande 6–2-seger mot Hudiksvall har Vimmerby Hockey ett drömläge att nå kvalserien. Allt kan avgöras på fredag kväll, när lagen möts igen.

VH-fansen kraftsamlar för att stötta sitt lag på plats i Norrland. För att underlätta det arbetet har Jesper Svensson skjutit till 10 000 kronor, rapporterar Dagens Vimmerby.

– Det stämmer. Det är mest Vimmerbyhjärtat som talar och jag känner att hela staden har slutit upp bakom den hockeyresa VH har gjort, vilket är fantastiskt häftigt. Om jag kan hjälpa till att stötta föreningen och dess supportrar så känns det oerhört bra, säger han till DV.

Han poängterar att hans sponsring av supporterbussen inte handlar om att lyfta fram sig själv.

– Nej, verkligen inte, så får det absolut inte uppfattas. Jag tycker bara att det är så fantastiskt roligt att det går bra för laget, och deras tacksamhet gentemot supportrarna går inte missa. Jag är ett stort VH-fan sedan barnsben, därför känns det givet att hjälpa till för att ge fler fans chansen att uppleva historia från första parkett.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!