VH föll mot Boro

Vimmerby Hockey fick inkassera en förlust borta mot Boro/Vetlanda med 4-3 igår. VH borde fått med sig en poäng med tanke på att laget spelade väldigt bra i de två första perioderna.

Johan Hermansson gjorde två av målen för VH när laget föll borta mot Boro med 4-3. Han var också den som var närmast ett kvitteringsmål, men hans skott tog i stolpen ett par minuter från slutet. Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2004-01-29 07:32

I tredje fick hemmalaget två tidiga mål som knäckte gästerna.
I Vimmerby var Christian Widéen som vanligt mycket bra, liksom Håkan Alm och Johan Hermansson. Peter Gustavsson och Sebastian Alm var väldigt alerta i den första perioden, men hade det svårare i de två sista.
Frågan är varför en rapp och irrationell anfallare som Robert Sundberg var bänkad? Han borde fått mer istid.