VH förlorade tredje raka

Vimmerby Hockey fick några rejäla sviter av derbyt mot Boro/Vetlanda. Dels åkte man på den tredje raka förlusten, dels tappade man ytterligare mark i kampen om kvalplats och dels avslutades tillställningen i Boro-hallen med ett rejält tumult.

Ishockey2008-12-04 07:26

- Jag vet inte riktigt vad som hände, men det är het stämning i de här matcherna mot Boro och mycket prestige. Men i stort sett alla spelare var inblandade, säger den assisterande tränaren Joachim Norell.
Nils-Gunnar Svenssons återvände till Boro-Hallen, där han höll i kommandot de fyra senaste åren, som förlorare. Men värre är att Vimmerby Hockeys optimistiska och hoppingivande inledning av serien hastigt har fått sig en rejäl stagnering. Med tre raka förluster känns serieledningen efter topprestationen mot Nittorp en knapp månad tidigare långt borta och derbyförlusten mot Boro/Vetlanda, 3-2 (2-0, 1-1, 0-1) drog på allvar in VH i den täta striden om kvalplatserna.
- Vi visste att det här var en tuff bortamatch och vi fick även några sena återbud på Simon Frisk och Simon Svensson som gjorde att vi tvingades spela med några nya konstellationer. Med det i åtanke stod vi upp bra, säger Norell.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!