VH i svår nyckelmatch

Uppehållet är över. Vimmerby tar tjuren vid hornen direkt: Vita Hästen i Himmelstalundshallen. - Vi har närmat oss dem varenda match, och senast vann vi mot dem. Vi har allt i egna händer, säger tränaren Anders Spaak.

Ishockey2013-02-13 07:57

Det är en lugn och belåten VH-tränare vi pratar med inför matchen borta mot Hästen:
- Vi har kört på rejält under uppehållet och det har sett riktigt, riktigt bra ut. Jag tycker att det har varit bra på alla sätt och vis. Det känns som att vi lagt grunden till något bra och vi går in slutomgångarna med stor tillförsikt.

"Mycket folk"
Vinsten mot Kristianstad innan uppehållet var viktig. Samtidigt föll värste konkurrenten Mariestad. VH har en poängs försprång. Ikväll kan laget vara klart för playoff om resultaten går lagets väg.
- Jag tror att Kristianstad vinner mot Mariestad, säger Spaak.
Vita Hästen borta är tuffast möjliga. Hästen leder Allettan och VH har inte vunnit i Norrköping, vare sig den här eller förra säsongen. Senast stod dock Vimmerby som vinnare, då laget vann med 4-3 i hemmahallen.
- Det är klart att det är ett mycket bra lag vi möter. Frånsett första perioden i den första matchen den här säsongen, så har det varit jämnt. Vi har närmat oss dem.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!