VH J18 kan säkra avancemang i kväll

Vimmerby Hockeys J18-lag är en match från avancemang till division 1. I kväll avgörs allt. – Det är bara att åka ut och njuta. Spelare drömmer om att få spela sådana matcher, säger tränaren Anders Nyström.

Helge Holmstrand spelar en viktig roll i Vimmerby Hockeys J18-lag. Foto: Micael Rundberg

Helge Holmstrand spelar en viktig roll i Vimmerby Hockeys J18-lag. Foto: Micael Rundberg

Foto:

Ishockey2017-03-21 12:40

Det handlar om Boro/Vetlanda och Vimmerby – båda lagen står på sex poäng vardera och i kväll möts lagen i Vimmerby ishall. 

Segraren i den helt avgörande matchen vinner kvalserien och tar steget upp i division 1.
– Det vore riktigt roligt om vi gick och vann. Det är mycket snack om matchen och jag är säker på att grabbarna ser fram emot det som väntar, säger tränaren Anders Nyström och fortsätter:

– Att spela en seriefinal på hemmaplan är fantastiskt kul. Förhoppningsvis kommer det många och tittar och pressen ligger på dem, de kommer uppifrån och har ett hockeygymnasium, säger Anders Nyström. 

Hur värderar du era segerchanser?
– Det blir jättetufft. Får vi en bra start och spelar som vi har gjort på sistone så finns det alla möjligheter, vi sliter för varandra och har ett jämnt lag.  

Vimmerby mönstrar samma lag som i senaste matchen mot Tyringe och två spelare tillkommer: backen Dexter Karlsson och forwarden Albin Enwall. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!