VH kvalhett

Kolla bilderna på Rickard Carlsson. Här avgör han matchen mot Värnamo med ett dundrade slagskott. VH vann igen (6-3) och har häng på kvalspel till division ett.

Måljubel efter 4-2. Fr v: Anders Strömdahl, Johan Hermansson och Rickard Carlsson.

Ishockey2007-02-15 07:14

För fjärde matchen i rad kunde tränaren Nicklas Oscarsson kosta på sig ett leende i båset efteråt.
I tur och ordning har nu Vimmerby besegrat Kallinge, Dalen, Trelleborg och Värnamo. Hoppet om kvalspel lever också vidare tack vare den fina sviten.
- Vi är nöjda. När vi tätar till i mittzon och samlar ihop laget är vi bra. Sen tycker jag vi är aggressivare framför motståndarmålet än vi varit tidigare. Det är bra, säger tränaren Nicklas Oscarsson.
Första fem minuterna fick han annars se ett rappt och rörligt Värnamo skapa flera farliga chanser. På en av dem blev det mål.
Sen satte domaren Micael Ekholm sin prägel på första perioden. Han visade ut Värnamospelare i parti och minut.
Detta var en starkt bidragande orsak till att Vimmerby tog över. Bitvis var det spel mot ett mål.
- Vi hade tur som hade 1-1 i paus. Vimmerby var bra och vi kunde inte hantera domarnivån riktigt, säger Värnamotränaren Johan Lindh.