VH-spelare förnekar festnatt

För några veckor sedan stängdes två VH-spelare av efter att ha varit ute på krogen natten innan premiären i Allettan. Som ni kunde läsa i gårdagens tidning har det nu framkommit uppgifter om att tre spelare åkte till Linköping för att festa efter Västerviksmatchen. Något som förnekas kategoriskt av de inblandade spelarna.

Ishockey2015-01-22 07:30

- Vi har pratat med spelarna vid tre tillfällen och de säger att de inte har varit i Linköping på natten. Vi utgår från det, säger sportchefen Fredric Jaensson.
Niklas Svensson känner sig utpekad som en av spelarna som uppgetts besökt Linköping efter matchen för en vecka sedan.
- Jag har inte tid att prata och varför ska jag uttala mig om rykten. Det ringer en massa folk till mig hela tiden om det här, säger Niklas Svensson.
Har du inget att säga?
- Jo, att jag har varit på möte med bland annat sportchefen och ordföranden. Där har jag gett min version. De har hört den sanna historien. De kommer ta en diskussion med bloggarna som skrivit.
Det sägs att du har uppgett för lagkamrater att ni kom hem vid fem-tiden på natten.
- Det har jag inga kommentarer till.

Gett samma version
Till VH-bloggen säger Niklas Svensson bland annat följande:
- Vi var inte i Linköping på onsdagsnatten. Det stämmer att vi var på en krog i Vimmerby på kvällen och där frågade vi sedan om det fanns nåt ställe som var öppet längre. Då hänvisade de oss till Linköping, men vi åkte aldrig dit.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!