VH tappar mark efter ny förlust

Prestationen var bättre än i många tidigare bortamatcher i Allettan. Men någon poäng räckte det inte till. Vimmerby fick lämna Kirsebergs ishall med ett 5-2-nederlag mot serieledande Pantern. - Det här är inte över än. Vi har fortfarande chansen, säger VH-tränaren Tomas Sandlin inför avslutningen av Allettan.

Björn Jonason satte VH:s båda mål i 5-2-förlusten borta mot Pantern.

Ishockey2015-02-02 08:44

Att vinna mot Pantern i Kirsebergs ishall är det få lag som har klarat av den här säsongen. Vimmerby gjorde det inte heller, trots att man fick en drömstart med ett tidigt mål signerat Björn Jonason.
Malmölaget kvitterade till 1-1 nästan omgående och efter mindre än åtta minuter ledde Pantern också med 2-1.
3-1 kom i mitten av den andra perioden i spel fem mot tre.

Jonason igen
VH gav dock inte slaget förlorat. Med några minuter kvar av perioden gjorde Björn Jonason sitt andra mål och bortalaget var med i matchen igen.
- När vi gick in till den tredje perioden levde matchen verkligen. Jag tycker dessutom att vi började bra där och tog tag i matchen, säger Tomas Sandlin.