VH värvar åter från VIK

Vimmerby Hockey har redan plockat fyra spelare från rivalen Västerviks IK. Igår tog man även en femte. Snabbe forwarden Jonas Ström skrev på för 2+1 år. - Det känns riktigt bra, säger han.

Ishockey2010-07-07 06:31

Ström blir VH:s tionde nyförvärv inför nästa säsongs storsatsning. Den femte som kommer från Västerviks IK.
- Återigen är vår lycka att han har jobb och flickvän i Västervik. Vi kan inte konkurrera om pengar. Vi värvar inte från Västervik utan vi värvar bra spelare. Det borde finnas utrymme för båda klubbarna, säger Micael Rundberg som är mycket nöjd med sitt tionde nyförvärv:
- Det här var högt prioriterat. Vi ville ha åtminstone en riktigt duktig forward till och nu har vi fått det. Ström är en klasspelare som förmodligen också är för bra för division II.
Ström, 26 år gammal, har en förhållandevis diger meritlista. Han fostrades i Björklöven, har spelat två allsvenska säsonger i Teg, två i norska andraligan och hade en fin poängskörd (32 på 36 matcher) under sin andra säsong i VIK ifjol.
- Det ska bli jäkligt kul med tanke på satsningen. Jag har haft planer på att flytta, men VH hade det mest spännande upplägget. Alla spelare vill vara i en klubb som vill uppåt, säger han om klubbvalet och fortsätter:
- Jag tycker att det ser riktigt bra ut, sedan ska det väl in ett par spelare till. Det kan bli en rolig vinter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!